TZ: Jan Punčochář se stal šéfkuchařem nově otevřené restaurace Grand Cru

(Tisková zpráva) Praha, 25. září – Nově otevřená restaurace Grand Cru Restaurant & Bar se spojila se špičkou mezi českými šéfkuchaři, Janem Punčochářem. Unikátní koncept Grand Cru Restaurant & Bar tak bude lákat nejen na výborné víno, ale také na skvělé jídlo. „Spojení kvalitního vína a jídla bylo v mém rozhodování zásadní. Grand Cru nabízí přes 1300 druhů vín a to je pro mě velká inspirace. Těším se, že budu podávat mezinárodní kuchyni Jana Punčocháře a jeho týmu, žádná specializace, a tudíž žádné omezení. Budeme zkrátka vařit to, co nás bude bavit,“ vysvětluje šéfkuchař restaurace Grand Cru.

 

Jan Punčochář

_

Restauraci Grand Cru, kterou provozuje společnost Premier Wines & Spirits, čeká oficiální otevření 1. října 2014. Momentálně restaurace funguje ve zkušebním provozu. „Snažíme se vychytat všechny drobnosti tak, abychom mohli na začátku října najet na ostrý provoz restaurace i baru. V průběhu rekonstrukce restaurace byla veškerá kuchyně směřována do baru. Nyní už si dáte velké jídlo jen v prostředí restaurace,“ upřesňuje Radek Tureček, generální manažer Grand Cru Restaurant & Bar.

Restaurace bude sázet i na pravidelnou obměnu jídelního lístku Ála Carte dle sezónních potravin. V restauraci Grand Cru se bude podávat i týdenní obědové menu, které bude tříchodové a naservírované během jedné hodiny. Velký důraz bude samozřejmě kladen i na kvalitu a čerstvost českých i zahraničních surovin.

Malebný prostor Grand Cru Restaurant & Bar spojuje ducha staré Prahy s jedinečnou gurmánskou kulturou. Širokou nabídku vín má na svědomí Jakub Přibyl, hlavní sommelier společnosti Premier Wines & Spirits, která vína do baru dodává. V baru na zákazníky čeká široká škála pochoutek k vínu i pro naladění na velké jídlo. Opravdovou lahůdkou budou výtečné domácí paštiky, uzené klobásy či zauzené sýry z vlastní udírny.

Štítky:  
 
Názory a komentáře
Pijme s rozumem!
Top